Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas Ultra Boost Uncaged Grå/Core Black

Posted by bbho78kw 
Adidas Ultra Boost Uncaged Grå/Core Black
November 03, 2021 01:33AM



Adidas Ultra Boost Uncaged Tacticle Red kommer med en Primeknit-vävd ovandel i en blandning av Adidas Skor röda och vinröda nyanser. Till och med skosnören och hälen rockar samma tonala nyanser för att ge skon en monokromatisk finish. Nedan hittar du en White Boost mellansula och vad som ser ut att vara en svart gummi yttersula för att komplettera skons huvuddrag.


Skon har Parleys varumärke blå/grå färgpalett och har en fläckig design på ovandelen som Adidas Herr börjar med en mellanblått på tåboxen men bleknar till en mörkare havsblått av Ultra Boost Uncageds stretchiga hälkrage. En svart hälflik har Parley-märke för en pop av stil, en enkel svart hälbur ger stöd och låsning, och förstklassig dämpning kommer med en vit Boost-mellansula.


Adidas Originals skorunvit kommer att släppa ytterligare en "Multi-Color" iteration av Ultra Boost Uncaged för vintersäsongen. Denna Uncaged-version av adidas Ultra Boost har en multi-Color stickad ovandel som går ända upp till den sockliknande ankelkragen. Ljusgrå snören och matchande hälräknare sitter ovanpå en ren White Boost-mellansula och yttersula i gummi.


Designad i linje med Études estetik, denna slående nyans tar sig in i varumärkets Adidas Ultra Boost Uncaged Grå/Core Black projekt med frekvens, menade att kämpa för ett progressivt starkt Europa. Ofta föredragna svarta BOOST-sulor matchar dess hälkupa och innersulor, medan Études varumärke kompletterar denna look på många platser. På sedvanligt Consortium-manér har erbjudandets tunga co-branded taggar som matchar dess tidigare nämnda stjärnor medan dess spetsar väljer ett svart och blått fläckigt mönster.


https://www.skorunvit.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login