Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas x Pharrell NMD Hu Core Black

Posted by j1viqphv 
Adidas x Pharrell NMD Hu Core Black
July 27, 2021 01:41AM



Het uiterlijk van de nieuwste stijl is uitgevoerd in lichtroze tinten, voornamelijk op het hugeperfects.com ademende Primeknit-bovenwerk met een bijpassende tussenzool met Boost-demping eronder. Een vleugje contrast toevoegend is de zwarte enkelkraag, terwijl geborduurd Japans schrift dat zich vertaalt naar 'Human Race' op de middenvoet is aangebracht. Afronding van het ontwerp zijn het co-branded voetbed samen met extra schoenveters voor personalisatie.


Een rijke groene tint bedekt het geheel van het Adidas Schoenen Roze flexibele Primeknit-bovenwerk en geborduurde Vietnamese karakters die vertalen naar - je raadt het al - "Human Race" in het Engels, van de toebox tot aan de keel. Een aanzienlijk lichter groen wordt geïntroduceerd in de mix op de zilvergevlekte veters, middenvoetkooi en hielstuk, waarvan de laatste de adidas Originals-branding van de linkerschoen verwisselt voor een Pharrell-hit.


De twee tinten groen Adidas x Pharrell NMD Hu Core Black ontmoeten elkaar opnieuw op de BOOST-tussenzool over de volledige lengte, met lichtgroene stenen die contrasteren tegen een donkerdere groene BOOST-achtergrond. Eenvoudige groene buitenzolen en zwarte binnenzolen met een bekende anatomische graphic maken de look af.


De "Triple Black Reflective" Pharrell x Adidas NMD Hu-make-up wordt volgende week in beperkte hoeveelheden uitgebracht. In tegenstelling tot de tonale, op zwart gebaseerde iteratie die afgelopen november uitkwam, zal het Primeknit-bovenwerk voor dit nieuwste paar volledig reflecterend zijn, evenals op de schoenveters. Overschakelen van eerdere ontwerpen, de verticale tekst onderaan de bovenkant leest "Ademen" en "Gedachten" in plaats van "Human Race". Een toevoeging aan de look is de doorzichtige veterkooi aan de zijkanten, terwijl een zwarte tussenzool en buitenzool eronder zitten Snelle Bezorging.


https://www.hugeperfects.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login