Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

nike blazer low jumbo

Posted by vvof12zi 
nike blazer low jumbo
June 01, 2022 03:06AM

De Nike Blazer Low '77 Vintage wordt door de straten geprezen om zijn klassieke witte nike schoenen eenvoud en comfort en keert terug met zijn onopvallende stijl en traditionele voetballooks. Met weelderige suède details, een retro Swoosh-ontwerp en een superzachte kraag, is dit de onmisbare kledingstuk dat je overal mee naartoe neemt.

De Off-White x Nike Blazer Low, markeert de eerste postume retaillancering van de Swoosh-samenwerking van Virgil Abloh. Hoewel het niet nike blazer low jumbo zo'n technische aanpassing is als ACRONYM's meest recente gezamenlijke inspanning met de Noord-Amerikaanse sportkledinggigant, geeft Abloh's voorstel de lage versie van de eerste Nike Basketball een van de meest experimentele make-overs sinds hij in de jaren 70 debuteerde.

Er zijn gaten geperforeerd door het hele bovenwerk van beide aankomende paren, terwijl extra veterlussen ernaast zijn aangebracht. Helvetica-tekst runningkb neemt zijn typische Off-White-rol aan de mediale kant over, waardoor de grootste update van de Nike Blazer-variant onder de hiel verschijnt. Tussenzolen en loopvlak met visgraatpatroon onder de voet geven de "White" stijl een vintage look, terwijl de "zwart" tegenhanger kiest voor een semi-gespikkeld arrangement.

Verder bewijst dit niemand minder dan de Blazer Low Jumbo, omdat het het bovengenoemde prikkeldraad langs de zijkant van de vergrote ruit integreert. nike schoenen heren Het logo fungeert in feite als een kader voor de verduisterde, scherpe randen en pronkt met een wit leer dat identiek is aan de aangrenzende panelen. Alleen de grijze suède neus, de middelste swoosh en het oranjekleurige hiellipje wijken af ​​van deze neutrale kleur, terwijl het de verschijning van het thema op de geliefde creatie van Bruce Kilgore aanvult.

https://www.runningkb.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login