Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

new balance heren sale

Posted by Didemay 
new balance heren sale
October 29, 2021 03:49AM
New Balance bouwt voort op zijn AS Roma 997H door de retro-geïnspireerde sneaker te onthullen in twee nieuwe herfstkleuren. De 997H, een klassiek silhouet uit het lifestyle-assortiment van New Balance, is een lichtgewicht sneaker die bekend staat om zijn comfort. Een bovenwerk zit bovenop het lichtgewicht gedempte tussenzool new balance heren sale en is gemaakt met het mix van suède en mesh, met progressieve multi-blocked kleuren die een retro-touch geven. een contrast komt met dank aan de witte tussenzool en het subtiel gouden "N" -logo.

Met een veelkleurig debuut en grijze iteraties, evenals een zeer gewilde samenwerking met Casablanca onder de riem, heeft New Balance de nieuwste toevoeging aan zijn XC-72-sneaker gelanceerd. Als opvolger van andere typen, combineert dit silhouet ontwerp kenmerken van XC15, 375 en 620 - een creëren van een retro-futuristische sneaker geïnspireerd op conceptauto's uit de jaren '70. Met een premium suède en mesh bovenwerk, new balance heren nederland sale biedt deze drop een "Storm Blue", "Sea Salt" en gele kleurstelling geïnspireerd door oceanische tinten. Een gesplitst ontwerp aan de achterkant scheidt de hiel van de hielclip en rubberen accenten terwijl een halve kauwgom。

New Balance bouwt voort op zijn atual 990v3-samenwerking met Levi's door terug te keren naar het baanbrekende silhouet voor een bijgewerkte kijk op de Made in US-sneaker. new balance korting sale De op erfgoed geïnspireerde stijl wordt volgende maand gelanceerd en is gekleed in de kenmerkende grijze kleurstelling en functies van de New Balance een "Ruby" versie 3-tag op een ademende bovenwerk van fine mesh. Dezelfde kleur siert een midden van een new tong/tanga met ruitpatroon in de vorm van branding, terwijl een geribbelde "N" zijn rechtmatige plaats inneemt aan weerszijden van de sneaker.

Bob Marley zong ooit "in this great future, new balance 237 sale dames you can't forget your past", het doordachte tekst die goed lijkt te vertalen - zij het onbedoeld - naar de nieuwe 237 van New Balance. Het kleurrijke lifestyle-schoen die zijn inspiratie haalt uit klassieke Hardlopers uit de jaren 70, de 237 dient als een onmiskenbaar geschikte opvolger van andere demandée modellen zoals de 327 en 57/40, waarbij retro hardloopflair opnieuw wordt verpakt en geüpdatet voor de veeleisende moderne lifestyle-consument., het levendige mix van donkerblauw, rijk bosgroen, pittig rood en mosterdgeel, allemaal gecentreerd rond een groot lichtgrijs N-logo op de middenvoet.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login