Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas Forum Low Transparent Panel Cloud White/Ecru Tint

Posted by kyigpwa7 
Adidas Forum Low Transparent Panel Cloud White/Ecru Tint
September 14, 2021 01:57AM



De rest van het bovenwerk is neutraal weergegeven, met behoud van de eenvoudige, Adidas Heren wit-dominante look die het silhouet vaak gebruikt. Alles, van de vetereenheid tot de riem en de basis, is gekleed in die tint, terwijl de strepen langs het middenpaneel contrasteren in een bleke variatie van roze. Collegiate Greens ronden vervolgens het palet af langs de voering, de trefoil-branding, de hielclip en de buitenzool.


De adidas Forum Low komt in een gloednieuwe colorway die wordt geleverd in een Adidas Zwart mix van Off White, Collegiate Green en Glow Pink. Dit aanbod van de Forum Low heeft een bovenwerk van gebroken wit leer gecombineerd met roze drie strepen aan de zijkanten. De finishing touch is onder meer Collegiate Green-details die zelfs uitlopen op de rubberen buitenzool.


Dit specifieke paar heeft een "Off White" gladde lederen constructie om de vintage vibes te availablermore versterken en een schone lei te creëren voor heldere roze accenten. Deze tinten beginnen met de zomerklare "Pink Glow" aangebracht op de rubberen buitenzool, overlay boven de tussenzool en nu suède enkel. De suède zijstrepen pronken vervolgens met de donkerdere 'Vivid Red'-tint om het zomerklare ontwerp te voltooien.


De Adidas Forum Low Transparent Panel Cloud White/Ecru Tint is in 2021 gereïncarneerd toen adidas nieuwe kleurstellingen van het silhouet links en rechts liet vallen. Dit nieuwe paar dat hierboven te zien is, wordt geleverd met wat watermeloenvibes, aangezien de sneaker begint met een Off-White lederen constructie door het grootste deel van het bovenwerk met Glow Pink-details op de suède drie strepen-branding op de zijpanelen. Om het arsenaal compleet te maken, zien we dat Collegiate Green de binnenvoering raakt, branding op de tongen en enkels, de overlay boven de tussenzool en de rubberen buitenzool.


https://www.availablermore.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login