Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas Yung 1 Savanna Goud

Posted by h3ldakzy 
Adidas Yung 1 Savanna Goud
January 12, 2022 01:41AM



Adidas Originals zal een Adidas Zwart geïnspireerde versie van de Yung-1 toevoegen aan hun nieuwste line-up. Gekleed in een collegiaal koninklijk en actief rood kleurenschema. Deze versie van de adidas Yung-1 wordt benadrukt met een all-over geborduurde Chinese gelukswolkenprint. Andere details zijn onder meer rode linten op de Three Stripes omlijnd in een koraaltint bovenop een witte tussenzool.


Adidas Originals werkt samen met de Japanse graffitikunstenaar WANTO voor een checkschoen aankomende collectie die de adidas Yung-1 en bijpassende kleding omvat. WANTO's Yung-1 heeft een zwart bovenwerk gemarkeerd met gele accenten door de hele sneaker. Ook toegevoegd was GORE-TEX-stof en bungee-achtige veters bovenop de kenmerkende dikke zool.


De adidas Yung-1 Trail is gemaakt van een Adidas Heren bovenwerk van zwart mesh met bijpassende suède overlays. Gedurfde accenten worden aan de schoen toegevoegd door middel van de Solar Yellow Three Stripes aan de zijkanten en de Orange en Blue hits op de zool van de schoen. De rubberen buitenzool met trailtractie laag maakt hem geschikt voor je volgende wandeling.


Adidas Originals begint het herfstseizoen met hun trail-ready versie van de Adidas Yung 1 Savanna Goud. Dit aanbod van de adidas Yung-1 heeft een bovenwerk van kaki mesh met overlays van paars suède. De schoen wordt benadrukt door zonne-rode en oranje accenten met wit op de tussenzool. Een trail-ruige rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


https://www.checkschoen.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login