Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

adidas ultra boost 2.0 rood

Posted by dkylz2ow 
adidas ultra boost 2.0 rood
September 09, 2021 03:04AM
Toen adidas de Ultra Boost in 2015 onthulde, beweerden ze dat het "The Greatest Running Shoe Ever" was. Zelfs met de indrukwekkende geschiedenis dames adidas schoenen van adidas in het produceren van atletische schoenen van wereldklasse, was dit een verheven statement om te maken. Maar het merk wist dat de sneaker die ze hadden gemaakt de normen voor hardloopkicks ver overtrof. Wat ze niet wisten, was dat de impact ervan veel verder zou reiken, over zou slaan in de modewereld en de sneakercultuur zou veranderen.

Weer een frisse nieuwe colorway van de adidas Ultra Boost 2.0 gelanceerd. Bekijk de levendige adidas Ultra Boost 2.0 "Asterisk" beter. De adidas ultra boost 2.0 rood adidas Ultra Boost staat altijd klaar om nieuwe kleurstellingen aan te nemen, aangezien er altijd vraag is naar de hardloper. adidas heeft het echt enorm getroffen met de Ultra Boost-lijn, omdat de prestaties, draagbaarheid en algehele look fans voor de lange termijn hebben binnengehaald. Met de hoeveelheid hype die het silhouet heeft opgebouwd, lijkt adidas gewoon zoveel mogelijk kleurstellingen uit te brengen, omdat fans altijd meer willen.

Voor deze editie doet de schoen een beroep op Collegiate Royal en Solar Red om het primeknit-bovenwerk over te nemen. Een toegevoegde zwarte primeknit-overlay wordt vervolgens toegevoegd voor contrast rond de teen. Blauwe veters binden de runner vast die perfect past bij de blauwe zijpaneelkooi met witte Three Stripes-branding. Om walkfootjoy het wit vloeiend te houden, is een witte hielkap toegevoegd die het silhouet heel goed aanvult. Een Solar Red adidas-logo is perfect op het lipje van de tong geplaatst, terwijl een zwarte BOOST-tussenzool en buitenzool de look compleet maken.

Of je nu een ervaren marathonloper bent of net begint met je eerste 5K, de adidas Ultraboost 20 voor dames is ontworpen om je te helpen het meeste uit je run te halen, elke keer weer. De sokachtige pasvorm en vetersluiting zorgen adidas schoenen wit ervoor dat je opgesloten en veilig zit, en de super gedempte tussenzool geeft je maximale ondersteuning. Met state-of-the-art technologie ingebouwd in elk aspect, van bovenwerk tot buitenzool, is de Ultraboost 20 geoptimaliseerd voor jou, hoe ver je ook gaat.

https://www.walkfootjoy.com/



Edited 1 time(s). Last edit at 09/09/2021 03:05AM by dkylz2ow.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login