Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nike Dunk High 1985 Zwart/Varsity Maize

Posted by smytcla3 
Nike Dunk High 1985 Zwart/Varsity Maize
January 26, 2022 03:31AM



Deze Nike SB Dunk High is ontworpen in samenwerking met het in Baltimore gevestigde Nike Zwart skatemerk Carpet Company en heeft wit leer als basis, maar is gecombineerd met blauwe overlays die kunnen worden verwijderd om een ​​gele onderlaag te onthullen. De look wordt afgemaakt met het sterrenlogo van Carpet Company op de hiel, een versleten tussenzool en een rubberen buitenzool.


De Nike Dunk High "Vast Grey" was een van de meest verwachte sneaker-releases van deze week, dus stylishrun het zou geen verrassing moeten zijn hoe snel paren van de planken vlogen. Paren hebben echter al hun weg gevonden naar de wederverkoopmarkt en bepaalde maten zijn niet veel hoger dan de verkoopprijs.


Deze Nike Dunk High, ook wel 'Dark Curry' genoemd, Nike Dames draagt ​​verschillende bruine tinten door de hele schoen, te beginnen met donkerbruin op het bovenwerk van suède dat is gecombineerd met harige suède overlays. De look wordt afgemaakt met een witte tussenzool en een zeilzool.


Gekleed in een Varsity Red, Medium Grey en Black kleurenschema. Deze Nike Dunk High 1985 Zwart/Varsity Maize heeft een bovenwerk van zwart lakleer en rood leer met contrasterende zilveren accenten. Een geperforeerd gedeelte op de hiel knikt naar het uiterlijk van de detaillering van DJ's draaitafel. "DJ AM" tonglabels bovenop een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


https://www.stylishrun.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login