Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas NMD R1 Collegiate Green/Gum

Posted by jrj8zsqt 
Adidas NMD R1 Collegiate Green/Gum
November 20, 2021 05:30AM



Deze nieuwe colorway van de adidas NMD R1 wordt benadrukt door dierenprint die wordt Adidas Heren gebruikt op de kenmerkende Boost-middenzool. Deze NMD R1 kijkt naar de slanke lifestyle-runner van adidas en begint met een lichtgewicht zwarte textielconstructie op het grootste deel van het bovenwerk met contrasterend wit dat de drie strepen op de zijpanelen en de branding op de hielen raakt. Het bepalende kenmerk van deze NMD komt op de tussenzolen waar we een Pale Nude luipaardprint zien samen met andere kleurrijke tinten.


Adidas Originals zal meer NMD R1-kleurstellingen uitbrengen Speciaal Cadeau voordat augustus ten einde loopt, inclusief dit "Blue Bird" -aanbod. Deze editie van de adidas NMD heeft een bovenwerk van wit textiel met bijpassende tape-overlays. Blauwe contrasterende accenten en branding overal, inclusief de achterste EVA-inzet-overlay bovenop een stevige White Boost-gedempte zool maakt het ontwerp compleet.


Adidas Originals breidt zijn damescollectie uit met een nieuw NMD R1-aanbod gedetailleerd met Adidas Zwart kleurrijke luipaardprint om zijn wilde kant naar voren te brengen. Deze editie van de adidas NMD heeft een bovenwerk van zwart textiel met bijpassende tonale vlechten op de tongen en hielen. Witte drie strepen aan de zijkanten, zwarte EVA-inzet overlays bovenop een kleurrijke luipaardprint Pale Nude Boost tussenzool en zwarte rubberen buitenzool completeren het ontwerp.


Naast de Adidas NMD R1 Collegiate Green/Gum in een strakke witte afwerking, komt dezelfde iteratie nu ook in een gewaagder thema. Over het algemeen pronkt dit paar, om de eerder genoemde low-top te contrasteren, met een helderblauw bovenwerk van textiel dat wordt gecompenseerd via witte Three Stripe-branding aan de zijkanten. Subtiele grijstinten sieren het EVA-inzetstuk aan de voorkant, de hiellipjes en de rubberen buitenzool, terwijl een duidelijk tweekleurig tonglabel, gevolgd door een gradiƫnt blauw naar wit Boost-tooling het ontwerp afrondt.


https://www.checkschoen.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login