Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nike Internationalist Black Blue Yellow

Posted by bbho78kw 
Nike Internationalist Black Blue Yellow
November 03, 2021 01:35AM



Detta är den senaste utgåvan som kommer klädd i ett particle Beige färgschema. Den väsentliga Nike Black Friday Deals designen hos Internationalist förblir intakt, men det finns några premiumdetaljer värda att nämna, precis som de perforerade sidopanelerna och tåboxen och även den superrena delen av Particle Beige mocka. En vit mellansula och gummi yttersula avslutar looken.


Nike Internationalist Nike Cyber Monday löparskon har funnits ganska länge. De dök upp för första gången vid New York City marathon 1982, och sedan dess har både löpare och sneakerheads varit besatta av dem. Och av goda skäl: de är lätta med en rejäl slitbana, och den klassiska siluetten gör dem oh-så-nära en vardaglig sneaker för alla kläder.


Nyss släppt i taupegrå, kvinnornas Nike Internationalist får ytterligare ett tonalt tema för scratchlin sommaren i form av denna olivliknande mörka stuckaturfinish. Skon har en överdel av premium blandat material av ventilerande mesh för sina underlägg och matchande mockaöverdrag, skon är också detaljerad med läderdetaljer placerade på swooshes över sidorna och varumärke på hälfliken. En vit mellansula och yttersula i gummi fullbordar looken helt och hållet.


Nike Internationalist Black Blue Yellow går tillbaka till 80-talet och för sin senaste release återvänder den klassiska löparen i ett "Triple Black"-färgschema. För den här utgåvan får skon en full premium läderkonstruktion med träffar av mörkgrå runt den nedre mellansulan och märkeshäl. Avslutande av den eleganta looken är en yttersula i gummi av våffel för grepp på våta ytor.


https://www.scratchlin.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login