Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas Grand Court Base Cloud White/Vision Met.

Posted by vnggc4n5 
Adidas Grand Court Base Cloud White/Vision Met.
September 30, 2021 01:00AM



De klassieke jaren 70-stijl wordt herboren met de Adidas Grand Court Athletic Shoe. Eenvoudig en Adidas Wit glad silhouet met de klassieke strepen aan de zijkant, de Adidas Grand Court Athletic Schoen geeft al het comfort en de controle van Adidas.


Rock de klassieke look in de Adidas Grand Court cloud wit/core zwarte straatsneakers voor Adidas Heren. Deze op de jaren 70 geïnspireerde low-tops zijn gemaakt van duurzaam synthetisch leer en hebben een ronde neus, vetersluiting, contrasterende kenmerkende zijstrepen, ademende voering van textiel, een ultrazachte Cloudfoam-comfortinlegzool, een zachte Cloudfoam-tussenzool met sleehak en een duurzame rubberen buitenzool met honingraatpatroon.


Je kleintje hugeperfects houdt van een klassieker en hun stijl laat dat zien. Als je op het toneel verschijnt in de klassieke look van deze adidas® Kids Grand Court-sneakers, wordt elke look naar een hoger niveau getild. Ontwerp met ronde neus en veterkraag zijn slechts een paar simpele details, ze valt op door de contraststrepen aan de zijkanten.


Adidas Grand Court Base Cloud White/Vision Met. zijn comfortabel en geschikt voor dagelijks gebruik. Wit design met iconische strepen aan de zijkanten is makkelijk te combineren met elke outfit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zachte en lichtgewicht EVA-tussenzool zorgt voor comfort.


https://www.hugeperfects.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login