Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Asics Sportstyle Japan S Wit/Blue Coast

Posted by gkwq1079 
Asics Sportstyle Japan S Wit/Blue Coast
September 16, 2021 03:05AMGa voor die street-smart look met deze witte Asics Japan S-sportschoenen voor heren. Deze Asics Dames vintage-geïnspireerde sneakers bestaan ​​uit een combinatie van leren bovenwerk met kenmerkende details, geperforeerde teenaccenten, een kenmerkend gedetailleerd voetbed en een buitenzool die de grip verbetert.


De sportieve en stijlvolle Asics Schoenen heeft een veelzijdig design dat perfect past bij elke vrijetijdskleding. Ze hebben ook een leren bovenwerk, een gewatteerde kraag/tong, een dempend voetbed en een rubberen buitenzool.


De colorgoedkoop eert het Japanse erfgoed van het bedrijf met klassieke sportelementen en een minimalistisch profiel. Deze dameseditie is gevormd door generfd leer met middernachtstrepen aan de zijkanten, stipperforatie op het voorblad en een vetersluiting. De contrasterende toon kleurt de merksignaturen op de tong en de achterstag. Een rubberen cupzool met een grippy golfpatroon past bij de frisse styling.


Stap uit in de Asics Sportstyle Japan S Wit/Blue Coast. Hun geweldige look met een op erfgoed geïnspireerde sportstijl zorgt ervoor dat je er de hele dag goed uitziet en je goed voelt. ASICS streeft ernaar om hun merk op te bouwen door middel van technische kwaliteit en het verleggen van de grenzen. Met een naadloze mix van vorm en functie wil ASICS professionele en recreatieve atleten helpen hun topprestaties te bereiken en ervan te genieten.


https://www.colorgoedkoop.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login