Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas Yeezy Boost 380 Reflective Lmnte

Posted by vtbyy1b7 
Adidas Yeezy Boost 380 Reflective Lmnte
August 27, 2021 01:02AMDe ADIDAS Yeezy Boost 380 Calcite Glow heeft een wit op wit gebaseerd Adidas Schoenen bovengedeelt dat contrast wordt gecontrasteerd door twee verschillende tinten bruin opgemerkt op de zijstrip en kraag van de schoen. Onze eerste blik op de schoen laat zien dat de Adidas Yeezy Boost 380 Calcite Glow ook glow-in-the-dark. Een boost-dempingzool wordt geplaatst in een gele doorschijnende buitenzool die in mooi mengt met het bovenste van de schoen.


De optie die ze bellen met de Nieuwe Trend werd eerst in december 2019 geplaagd, maar het heeft nu een volledige 360-kijken naar zijn subtiele maar gedetailleerde uitstraling. Vanuit een oogweergave van een vogel lijkt ze misschien een eenvoudige volledig zwarte schoen, maar up-close u zult merken dat de camo-afgedrukte Primknit-bovenkant wisselt tussen zwarte en vervaagde browns, de eerste is prominenter als het de middelste voetstreep meer prominent is en het grootste deel van de bovenste en de veters. Onder dat allemaal wordt het onderste stuk gepresenteerd met bruin-getinte middenzolen en gomrente.


Vervolgens zal de Adidas Yeezy Boost 380 Reflective Lmnte beschikbaar zijn in de Asia Pacific, Afrika, het Midden-Oosten en India in reflecterende en niet-reflecterende iteraties. Deze specifieke colorway paren bruine en gouden kleuring over het bovenste met een grijze middenzool.


Releasing in Noord-Amerika en Latijns-Amerika, de "Hylite" Yeezy Boost 380 wordt aangeboden in Adidas Schoenen Dames "Glow" en regelmatige versies. De bovenste vondsten hits van geel en groen samenkomen, terwijl een grijze middenzool contrast hieronder biedt. Een dag draait u naar de nacht, selecteer elementen op de sneaker bogen een onmiskenbare gloed.


https://www.hugeperfects.com/
Re: Adidas Yeezy Boost 380 Reflective Lmnte
September 03, 2021 08:03PM
it is great
thanks
Re: Adidas Yeezy Boost 380 Reflective Lmnte
September 06, 2021 09:01AM
it is great
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login