Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nike Air VaporMax Plus Fireberry

Posted by wpkpc5pz 
Nike Air VaporMax Plus Fireberry
August 18, 2021 07:05AM



In lijn houden met de TPU-koode esthetiek, kiest de OG AIR MAX PLUS voor lichtere tinten. Het Nike Heren bezitten van een all-roze colorway, zijn verloopovergangen van een donkere roze bovenaan en lichter aangezien het aan de midsoles komt. Flashy gouden kant Dubraes zitten in de buurt van de teen, gestempeld met atl-branding en een roze hieltab om de stad in de viering te vertegenwoordigen.


De Aan Uitverkoop NIKE AIR VAPORMAX PLUS krijgt een ander tonaal aanbod aangezien we het veerseizoen naderen met dit felgele aanbod. Het hybride Vapormax-model van de Swoosh wordt bedekt met de gele tint over de gegoten neopreenconstructie op het bovenste met de kenmerkende kooi-overlay, veters, binnenvoering, tong, teen en hiel alles gedaan in dezelfde tint. Het enige contrast wordt geleverd met de witte swoosh op het zijpaneel terwijl de schoen bovenop een gele vapormax-middenzool en rubberen buitenzool zit.


Nike Sportswear voegt tijdens het Nike Air VaporMax Plus Fireberry nieuwe jaar toe aan hun Vapormax Plus-line-up, waaronder dit nieuwe witte / rode aanbod dat lijkt op de geliefde "Cherry" Air Jordan 12. Gekleed in een wit en universitair rood kleurenschema. Deze NIKE AIR VAPORMAX PLUS bevat een witte neopreen bovenkant met bijpassende kooioverlays, tussenzool en lederen hakken. Markering van de schoen zijn rode accenten op de tongen, swooshes, innerlijke voering, binnenzool, hieltab, blootgestelde stiksels en vapormax-zooleenheid om die klassieke "cherry" -vibe af te geven.


Het lucht Nike Zwart Max Plus-geïnspireerde bovenwerk van het silhouet is overwegend gekleed in een vlakte "wit". Miniatuur swooshes op de laterale hiel onderbreken het tonale kleurenschema in een diepe, scharlakenstoon, die ook de innerlijke voering overneemt. Accenten op de teenbox en de tong genieten zich verder in het grimmige contrast, maar worden overschaduwd door de All-"University Red" Vapormax-demping onder de voeten.


https://www.schoennieuwe.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login