Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nike Kyrie Sale

Posted by Garner135 
Nike Kyrie Sale
August 10, 2021 09:17AM
Nike Kyrie Sale


Hoewel de afwezigheid van Nike Kyrie Dames in de tweede reeks van de 2020-21 NBA-play-offs zijn Brooklyn Nets-ploeg ongetwijfeld gehandeld, bleef de bewaker het spel van Basketball beïnvloeden door zijn kenmerkende sneaker-lijn. Voor zijn laatste propositie heeft Irving de Nike Kyrie 4 laag in een ingetogen "zwart / bot" -corlade ondergedompeld.

De laagtemperatuur van de jaarlijkse Nike Kyrie Heren, de Kyrie Low 4 is Rife met rijke kleuren en decoratieve call-outs naar zijn inheemse Amerikaanse erfgoed, met name de staande Rock Sioux-stam. Samen met enkele traditie-geïnspireerde grafische afbeeldingen op het bovenste, verschijnt een getuimeld lederen tongetiket met het N7-logo en de relevante tekst boven en eronder. Ook onthuld is een speciale schoenendoos, die we veronderstellen, zullen alle N7-druppels vergezellen, inclusief de dunk lage N7.

Hoewel het vroeg in de play-offs, lijkt Nike Kyrie Sale en de Brooklyn-netten eenvoudigweg het team te zijn om te slaan omdat ze hun eerste ronde tegenstanders tot nu toe hebben behandeld. Er is nog een lange weg om in het "tweede seizoen" te gaan, en we kunnen zeker verwacht dat Kai een spannende colorways van zijn schoeisel aangewezen als de naties ogen op de Nets 'Star-Studded Games zijn (hij is al gedragen met de "Weatherman" Kyrie 7 in Game 1). Mogelijk de volgende in de rij voor zijn Playoff-sneaker rotatie is de Nike Kyrie Goedkoop, hier voor de eerste keer gezien.
Re: Nike Kyrie Sale
August 12, 2021 01:27AM
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login