Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas NMD Heren

Posted by Garner135 
Adidas NMD Heren
August 10, 2021 09:10AM
Adidas NMD Heren


De nieuwe kleurstellingen voor de veel gehypte Adidas NMD Dames beginnen gestaag binnen te komen, terwijl we een nieuwe aankomende look voor het populaire nieuwe silhouet in het oog krijgen. In navolging van de eerste Primeknit-kleurstelling in zwart en wit, heeft deze een vergelijkbare camouflage-achtige look, maar met geel in de mix voor het geweven bovenwerk. Als je de eerste twee kleurstellingen hebt gemist of gewoon
je Adidas NMD Goedkoop wilt laten groeien, houd er dan rekening mee dat de nieuwe gele versie op 20 februari in Europa zal verschijnen en houd ons in de gaten voor eventuele release-informatie in de VS.

De Adidas NMD Heren was de kers op de taart die het 2015-jaar van de drie strepen in Boost-technologie was. Met releases variërend van Kanye's eerste samenwerkingen met het merk tot de adidas Ultra Boost, was het kussensysteem overal - en met een goede reden. Er zijn meer kleurstellingen aan de horizon voor het silhouet dat is geïnspireerd op klassiekers als de Micro Pacer, Rising Star en Boston Super, maar deze keer verliest het onderstaande voorbeeld elke drie strepen-branding voor een volledig geweven Primeknit-bovenwerk.

Vrouwelijke fans van de Adidas NMD Sale krijgen vandaag geweldig nieuws, met de aankondiging van releasedatums voor een aantal aankomende kleurstellingen en constructies voor het hete nieuwe adidas-silhouet. De NMD R1 wordt gelanceerd in een aantal slanke vrouwelijke looks, beginnend met de limited edition witte mesh-constructie met blauwe tussenzoollipjes. Drie verschillende collecties ondersteunen het, waaronder de Suede-, Mesh/Suede- en Neopreen-packs, die hier allemaal kunnen worden bekeken.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login