Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas Gazelle Goedkoop

Posted by Garner135 
Adidas Gazelle Goedkoop
August 10, 2021 09:02AM
Adidas Gazelle Goedkoop


De Adidas Gazelle Dames krijgt een aantal geschikte kleuren en constructies voor het warme lenteweer met het zojuist uitgebrachte Micro-Perf-pakket.
Elke Adidas Gazelle Heren is verkrijgbaar in een drietal tinten naar jouw voorkeur, waaronder fel oranje, levendig blauw of een meer ingetogen grijs. Elke Gazelle heeft een microgeperforeerd bovenwerk van premium suède met accenten in wit en metallic goud.

Sinds we eerder deze zomer de triomfantelijke terugkeer van de Adidas Gazelle Sale zagen, is elke versie gemaakt van suède. Daar gaat dit najaar verandering in komen, want de vernieuwde Gazelle, ontworpen volgens de specificaties van het begin van de jaren 90, komt in deze onopvallende, volledig zwarte leerlook. De vermoorde Gazelle heeft van boven tot onder niets anders dan zwart leer en rubber, behalve een vleugje goudfolie voor de Gazelle-branding aan elke latere zijde.

Bijna elk klassiek adidas-silhouet dat momenteel in productie is, heeft ook een nieuwe Primeknit-make-over gekregen, maar enkele updates hebben er beter uitgezien dan die van
de Adidas Gazelle Goedkoop. De vintage voetbalsneaker is deze zomer weer terug in geweven vorm, met deze nieuwe versie in marineblauw Primeknit met nubuck-details en crèmewitte accenten, waaronder de iets oversized Three Stripe-branding.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login