Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Skechers Go Walk Joy Slip On Zwart Wit

Posted by slr82bjy 
Skechers Go Walk Joy Slip On Zwart Wit
August 04, 2021 06:50AM



De Puma Future Rider Play On is verkrijgbaar in unisex- en kindermaten. Het Skechers Dames pronkt met een slanke witte tussenzool en Formstrip met zwarte suède overlays en druppels in levendige kleuren zoals blauwe kleur gecombineerd met rood en neongroen, samen met gewaagde kleurspatten van neongroen, roze, oranje en violet. De Puma Future Rider Play On is ook verkrijgbaar in een paars-roze damesspecifieke colorway.


Chinatown Market werkt opnieuw samen met PUMA om twee versies van de nieuwe Future Rider te produceren. Een bijgewerkte versie van een klassieke PUMA-runner uit de jaren '80, de Future Rider is zowel van het heden als van het verleden. Daarom heeft Chinatown Market beide kanten van de medaille gespeeld bij het maken van zijn collaboratieve iteraties Nu Beschikbaar.


Aangekomen in zowel een grimmig zwart als helder wit, combineren beide paren materialen uit Skechers Go Walk Joy Slip On Zwart Wit meerdere tijdperken. Kwartpanelen en toeboxen zijn gemaakt van rokerig, halfdoorschijnend TPE, terwijl elke Formstripe-afbeelding wordt gepresenteerd in glad leer. Overlays/tongen zijn gemaakt van soepel suède - tonaal op het zwarte paar, zachtgrijs op het witte paar.


De Future Rider, die eind vorig jaar werd gelanceerd, is een vernieuwing van de Skechers Schoenen Fast Rider, een comfortabele en superlichte hardloopschoen uit 1980. Het nieuwe model blijft dicht bij het originele ontwerp, waarbij het bovenwerk van gemengd leer en suède behouden blijft en het toevoegen van een bijgewerkte slankere buitenzool gemaakt van comfortabel Rider Foam. De kleurstellingen zetten de toekomst-ontmoet-retro-geest van de franchise voort en brengen jaren 80-herinnerende kleurenpracht naar het hardloopsilhouet.


https://www.goedkoopbobs.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login