Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Jordan 1 Retro High Shattered Backboard 3.0

Posted by vxx6bohm 
Jordan 1 Retro High Shattered Backboard 3.0
August 03, 2021 01:52AM



De Air Jordan 1 High OG WMNS "Satin Snake" (Satin Red), exclusief voor dames en kinderen, valt Jordan 1 Heren vandaag uit en weerspiegelt bijna de OG "Chicago" AJ 1. Perfect voor de zomer, wit en rood domineert het bovenwerk, terwijl zwart satijnen slangenleer siert de Swooshes, het kraaggedeelte en het hielgedeelte. Tot slot, een logo met vleugels in reliëf over de enkels, gevolgd door een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool, versterken het luxe ontwerp.


Deze nieuwe Nieuwe Uitgave colorway begint met een zachte zeilleren constructie die de teen, zijpanelen en enkel raakt, die vervolgens wordt gecontrasteerd door overlays van donker mokka suède op de enkel/hiel en zwarte leren overlays op de veter, middenvoet en teen. Een zwarte tonglabel met Sail Nike Air-branding, zwarte binnenvoering, zwart Wings-logo, zwarte swooshes, Sail-tong met bijpassende veters, een Sail-rubberen tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken de look van deze Air Jordan 1 af.


De Jordan 1 Retro High Shattered Backboard 3.0 maakt zijn debuut over een paar dagen per week, aangezien deze exclusieve colorway van het silhouet voor vrouwen is gedrapeerd in een kleurenschema vergelijkbaar met de OG "Chicago" AJ 1. De kleuren wit en rood zijn de dominante tinten, terwijl zwart satijnen slangenleer de swooshes, het kraaggedeelte en het hielgedeelte siert. Ten slotte versterkt een logo met vleugels in reliëf over de enkels, gevolgd door een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool het ontwerp.


Dit Jordan 1 Schoenen specifieke model was enorm populair onder sneakerheads, hoewel het sommigen gefrustreerd had vanwege het feit dat het zo moeilijk te copieren was. Het was bijna onmogelijk om een ​​paar te bemachtigen, wat tot veel frustratie leidde. Nou, gelukkig komt Jumpman door met een troostprijs in de Air Jordan 1 High OG "Dark Mocha", die veel lijkt op de creatie van Scott, behalve met een normale swoosh.


https://www.kortingstadium.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login