Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nike Air VaporMax 2021 Photon Dust/Volt

Posted by bajduo2n 
Nike Air VaporMax 2021 Photon Dust/Volt
July 31, 2021 06:36AM



Hvis du kender nogen tidligere "Oreo" -udgivelser, så er disse ret lige mere eller mindre. Strikken er, som Nike Sko Dame dens navnebror antyder, trådning med en tre-tone blanding af sorte, grå og hvide. Dette skaber en uhyggelig lighed med selve cookien med tykke, broderede swooshes, der ser ud som creme i dens tykke, puffede omrids. Andetsteds har overlays og hæltæller mørke, flade sorte overflader, mens boblesålen tilføjer farve i sin gennemsigtige blues.


Stilfuld Nike Air vaporMax 2021 overflader i en anden kommende farvevej, der blander Aqua og Mango-toner perfekt til de varmere måneder. Selve skoen har en lignende opbygning som sidste års model med et par mindre justeringer, der inkluderer Flyease-strammesystemet, der endelig blev fjernet til et traditionelt snøresystem. Både hælklip og tåhætter har også droppet den marmoriserede finish, mens de har en tyk broderet swooshes på siderne. Resten af ​​skoen inklusive Flyknit-opbygning, overordnet form og VaporMax-såleenhed minder uændret.


Mens der er en lignende opbygning som sidste års model, er der nogle få mindre justeringer på Nike Air VaporMax 2021 Photon Dust/Volt, der inkluderer Flyease-strammesystemet, der endelig blev fjernet til et traditionelt snøresystem. Både hælklip og tåhætter har også droppet den marmoriserede finish, mens de har en tyk broderet swooshes på siderne. Resten af ​​skoen inklusive Flyknit-opbygning, overordnet form og VaporMax-såleenhed minder uændret.


Nike Sko Hvide nyeste Air VaporMax 2021 vil faktisk blive frigivet i en traditionel "Triple Black" farveindstilling. Selve skoen har en lignende opbygning som sidste års model med et par mindre justeringer, der inkluderer Flyease-strammesystemet, der endelig blev fjernet til et traditionelt snøresystem. Både hælklip og tåhætter har også droppet den marmoriserede finish, mens de har en tyk broderet swooshes på siderne. Resten af ​​skoen inklusive Flyknit-opbygning, overordnet form og VaporMax-såleenhed minder uændret.


https://www.outletfoots.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login