Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas Campus ADV Supplier Colour/Ftwr White

Posted by fq31eugb 
Adidas Campus ADV Supplier Colour/Ftwr White
July 23, 2021 06:32AM



Adidas Originals udvider sin klassiske Campus 80s-serie med dette helt nye tilbud af den aroundselect.com retro-designede sko til det nye år. Klædt i en collegebourgogne, fodtøj hvid og College Navy farveskema. Denne adidas Campus 80s har en fuld ruskindskonstrueret overdel med crips Hvidt læder Tre striber og hæle. Hvid fortsætter på snørebåndene afsluttet med en Off White gummisål.


Skoen bærer en overvejende sort ruskindoverdel, hvor hver del af skoen repræsenterer Adidas Sko Dame Durdens forskellige egoer, mens karakterens navn påføres på tungen. Prikken over i'et er den hvide marmorerede ydersål med teksten "Fight Club" i den klassiske neonrosa nuance. Se nærmere på kollagen nedenfor.


Den førstnævnte, som er et Adidas Campus ADV Supplier Colour/Ftwr White populært valg omkring efteråret og vinteren, dækker meget af parrets ruskindoverdel. Dens mørke modstykke overtager snørebånd, profil 3-striber, sålenheder og branding på tungen og hælen. Sammen skaber hvert designvalg på det samarbejdsvillige adidas-forslag en samlet afvisning af en bredt prædikeret mode-faux pas, mens de leverer en makeup, der i sagens natur er alsidig, selv efter omfattende slitage.


Detaljer som "Campus" -stemplet er præget i læderet med tonebogstaver, mens tungenes branding er lige så minimal og vises i creme på det hvide par eller sort på den anden. At skifte ting på 032c's Campus er imidlertid dens "Prince Albert" -komponent - en piercing, der løber gennem to silkeagtige bomuldstråde på øjenstøtten øverst nær tungen. Dette dinglende smykke serveres i en sølvfarvet tone på begge farver. 032cs signaturrøde branding pryder en gummihælfane, der afrunder hver sko Besøg Her.


https://www.aroundselect.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login