Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nike Air Max 1 PRM "Lemonade"

Posted by nzwhtxwp 
Nike Air Max 1 PRM "Lemonade"
July 21, 2021 01:08AM



Klædt i en Taupe Haze, Light Orewood Brown, Atomic Orange og Citron Pulse farveskema. Denne outletfoots.com har en hævet haptisk grafik, der ærer de livlige mønstre for visse indfødte kunstværker, mens de hylder gaverne ved Standing Rock Sioux Tribe's traditionelle navngivningsceremonier. Ydersålen i gummivaffel og den bløde ruskindoverdel af det ikoniske look.


Udgivet på Nye Nike Sko 2021 frigivelseskalenderen i dag er frigivelsen af ​​den nyeste "Magma Orange" iteration af Air Max 1. Ligesom 30-års jubilæumsudgaverne, der faldt i 2017, er denne retro designet til at se så tæt på den oprindelige 1987-udgivelse som muligt. Dette par trækker farveblokering i OG-stil med en hvid meshoverdel, grå ruskindoverlejringer og levende orange accenter set på mudderbeskyttelsen og Swoosh. Få et detaljeret kig nedenfor.


Denne Nike Air Max 1 PRM "Lemonade" afviger fra den traditionelle mesh- og nubuck-konstruktion, og gøres i en glat læderbygning over hele toppen med hvidt, der rammer tå- og sidepanelerne sammen med Wolf Grey overlays. Tilvejebringelse af farvefarve er tilføjelsen af ​​Spiral Sage (grøn) på hele mudderbeskyttelsen, swooshes, øvre øjenlåg og brandingen på tungen og hælen. En mini-hvid swoosh ved tåen, en hvid mellemsål og en sort ydersål i gummi, der sidder uden for looket på denne Air Max 1.


Som en opfølgning på temaet Bevægelseskontrol blive tilbudt næste gang og tilføjer de eksklusive Powerwall-dråber fra 2006. Med det samme luftmønstretema på tværs af overdelene er modellen også detaljeret med et jordbærmotiv på tungerne samt jordbær- og limonadegrafik trykt på indlægssålerne. Endelig tilføjes reflekterende materialer til basen for højere synlighed, mens en hvid mellemsål og sort ydersål i gummi ligger ovenpå designet.


https://www.outletfoots.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login