Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas x Human Made Campus Light Onix/Cloud White

Posted by qhee0eln 
Adidas x Human Made Campus Light Onix/Cloud White
April 30, 2021 05:56AM



Adidas Originals breidt zijn klassieke checkschoen.com serie uit met dit geheel nieuwe aanbod van de retro-ontworpen schoen voor het nieuwe jaar. Gekleed in een kleurenschema van College Burgundy, Footwear White en College Navy. Deze adidas Campus 80s heeft een volledig suède bovenwerk met crips wit leer met drie strepen en hakken. Wit loopt door op de veters en is afgewerkt met een Off White rubberen zool.


De schoen heeft een Schoenen Adidas Grijs overwegend zwart suède bovenwerk waarbij elk deel van de schoen de verschillende ego's van Durden vertegenwoordigt, terwijl de naam van het personage op de tong is aangebracht. De finishing touch is de wit gemarmerde buitenzool met de tekst "Fight Club" in de klassieke neon roze kleurtint. Bekijk de onderstaande collab eens van dichterbij.


De eerste, die Adidas x Human Made Campus Light Onix/Cloud White een populaire keuze is tijdens de herfst- en winterseizoenen, bedekt een groot deel van het suède bovenwerk van het paar. Zijn donkere tegenhanger neemt de veters over, profiel 3-Stripes, zooleenheden en branding op de tong en hiel. Samen zorgt elke ontwerpkeuze voor het gezamenlijke adidas-voorstel voor een uniforme afwijzing van een alom geprezen mode-faux pas, terwijl het een make-up oplevert die inherent veelzijdig is, zelfs na langdurige slijtage.


Details zoals de 'Campus'-stempel zijn in tonale letters in het leer gegraveerd, terwijl de tonglogo net zo minimaal is, in crème op het witte paar of zwart op de andere. Het veranderen van dingen op de Campus van 032c is echter de 'Prince Albert'-component - een piercing die door twee zijdezachte katoenen draden loopt op de eyestay-sluiting aan de bovenkant bij de tong. Dit hangende sieraad wordt op beide kleurstellingen in zilverkleur geserveerd Snelle Bezorging.


https://www.checkschoen.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login