Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nike Air VaporMax 2020 Light Arctic Pink

Posted by tlwh8y0s 
Nike Air VaporMax 2020 Light Arctic Pink
March 05, 2021 02:13AM



De FlyKnit-constructie over het startkorting.com bovenwerk is overwegend bekleed met een olijfgroene tint, die, in combinatie met de oranje accenten over de profielen, een militair gewaad creëert dat doet denken aan een arrangement. Hits van paars, blauw en lichtgroen voegen zich bij de mix langs de zijwanden van de sneakers, waarbij de laatstgenoemde tint ook in een iets donkerdere tint verschijnt op de "LOCK" -component van het FlyEase-systeem op de hiel. Swooshes op de profielen geven over in een gedempt grijs, maar hun gebreide samenstelling geeft wat flair aan het iconische logo. Onder de voeten, de herwerkte Air Max unit-variant geeft zich over aan een diepe marinekleur, die zich uitstrekt tot op het loopvlak.


Zoals bij elke iteratie van het Nike Schoenen Roze uitgeruste model tot nu toe, vormen het gebreide bovenwerk het toneel voor hun meer in het oog springende versieringen met een gedempt kleurenschema. Donkergrijze basissen hebben een regenboogachtig palet over de teenendoos en profielen, maar ze nemen toch een achterbank in. Marmerachtige overlays bij de voorvoet en hiel verwennen met het meest levendige arrangement van het paar, met een feloranje make-up beladen met even gedurfde donkerdere oranje en groene tinten. FlyEase-mechanismen op de tong en achterkant nemen verder deel aan het opvallende kleurenschema, waarbij elk de bovengenoemde tinten gelijkmatig verdeelt. VaporMax-demping onder de voeten gaat grotendeels voorbij aan de luide esthetiek van het bovenwerk, maar heeft een aantal eigen meerkleurige accenten op slijtagegevoelige zones.


FlyKnit-constructie, evenals de ondersteunende accenten in het bovenwerk, genieten van Nike Air VaporMax 2020 Light Arctic Pink verschillende scharlakenrode tinten. Een donkere "Gym Red" verschijnt meestal als basislaag, maar neemt ook de latere swoosh over, taping langs de hiel en voering op de tong en kraag. "Team Red" vormt een aanvulling op de rijke toon over de textielconstructie, maar strekt zich ook uit tot de gemarmerde details bij de teenpunt en hiel; het FlyEase-mechanisme op de tong; en trek aan de lipjes door het hele paar. Ten slotte hebben VaporMax-zooleenheden de luidste kleur rood, terwijl "Flash Crimson" de toch al in het oog springende demping nog meer animeert.


Het silhouet weerspiegelt de toewijding van Beweging Controle Nike om duurzaam schoeisel aan te bieden door verspilling in verschillende stadia van het productieproces te beperken - ten minste de helft van het materiaal van de schoen is gemaakt van gerecycled materiaal. Een van de belangrijkste kenmerken van de schoen is het hi-tech FastFit-vetersysteem dat zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm die consistent is met elke slijtage. Blauwe ripstop-treklipjes verschijnen aan de bovenkant van de tong en bij de hiel, terwijl een ingewikkeld geweven Swoosh op de zijwanden is geplaatst. Tegen het FlyKnit-bovenwerk zit een rubberen zijpaneel aan de achterkant dat is versierd met een levendig marmerpatroon. Andere details, zoals de touwvergrendeling van de schoen bij de hiel en een transparante Air-zool over de hele lengte, gemaakt van 75% gerecycled TPU, maken het milieuvriendelijke ontwerp van de sneaker compleet.


https://www.startkorting.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login