Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

nike air vapormax evo grijs

Posted by 67jht91k 
nike air vapormax evo grijs
February 24, 2021 01:34AM

Door een OG-favoriet te upgraden met moderne hardlooptechnologie, biedt de Nike Air VaporMax 360 doituble.com alles wat je nodig hebt om je training naar een hoger niveau te tillen. Deze hardloopschoen zit bovenop een middenzool van schuim over de hele lengte en biedt vergelijkbare details op het bovenwerk, geïnspireerd op het klassieke schoenmodel. Maak je allround schoenenspel compleet met deze must-have sneaker voor 2020.

Door het Air Max Plus-silhouet een gestroomlijnde herziening te geven, zal de Nike Vapormax Plus zeker een urban gevoel toevoegen aan je schoenencollectie. De nike schoenen zwart wit Nike Vapormax Plus sneakers in deze selectie zijn gemaakt van neopreen en voorzien van een golvende, gekooide vamp en veters aan de voorkant, en worden gepresenteerd in een breed scala aan kleuren om je dagelijkse look bij te werken. Kies uit levendige afwerkingen en monochrome kleurstellingen en geef een eenvoudig sweatshirt en een A-lijn minirok een streetwear-randje.

Nike heeft zijn Air VaporMax 2020 FlyKnit een strakke zwarte make-over gegeven, een vervolg op de 'Team Red'-colorway die de schoenengigant nike air vapormax evo grijs slechts vier dagen geleden uitbracht. In een poging om afval te verminderen en duurzaamheid aan te moedigen, heeft ten minste 50 procent van de silhouet is gemaakt van gerecyclede materialen. De schoen heeft een zeer gestructureerd FlyKnit-weefsel dat bestaat uit een gedurfde mix van monochrome tinten.

Aan de schoen is een hi-tech FastFit-vetersysteem toegevoegd, waardoor de drager Nieuwe uitgave een consistent optimale pasvorm krijgt. Contrasterende details zoals witte ripstop-treklipjes aan de bovenkant van de tong en hiel, een geborduurde swoosh op de zijwanden en een gemarmerde achterkant met een lipje met touwsluiting ronden het ontwerp van het bovenwerk af. Al deze kenmerken rusten op een transparante Air-zool die voor 75 procent is gemaakt van gerecycled TPU.

https://www.doituble.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login