Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

adidas continental 80 grøn

Posted by ne8548cp 
adidas continental 80 grøn
June 29, 2022 01:56AM

Adidas sko er kendt for at hente inspiration fra arvestile, og det er tilfældet adidas sko dame sort med Continental 80. Skoens retro-look er dens primære appel, hvor mange roser dens stil og nostalgiske faktor. Med sin slanke 1980'er-stemning siges denne sko også at være behagelig og vellavet. Samlet set er denne model til sin budgetvenlige pris en værdifuld tilføjelse til ens skab til hverdagsbrug.

Adidas-mærket sætter kurven for sportsteknologi og streetwear-relevans. I 1924 grundlagde Adi Dassler sin første skofabrik i Tyskland, der adidas continental 80 grøn leverede sportstøj til guldmedaljevindere ved flere OL. Han skabte sit navnebror og registrerede det nu berømte tre-stribede skodesign i 1949.

Tro mod materialerne i den originale Continental-model er hver sko konstrueret af et blødt læder med en tofarvet bånddetalje og perforeringer, Brandudsalg mens et klassisk Trefoil-logovindue fuldender skoens nostalgiske fornemmelse. Dette placeres derefter oven på en klassisk gummisål og en fransk frottéforing, der kulminerer i en ren arkivtilgang til afslappet fodtøj.

Det ene par kommer klædt i hvidt og det andet i sort. Begge er konstrueret med læderoverdel, perforerede detaljer og marineblå og røde kontraster. adidas sko tilbud outlet adidas' trefoil-logo vises på hver side, hæle og pløser. Udsmykningerne holdes minimale med en tynd rød og marineblå båndstribe på tværs af sidepanelet, let perforerede detaljer nær stænkskærmen og tåen, og adidas-branding ved siden af ​​snørebåndene, ved pløsen og hælen.

https://www.aroundselect.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login