Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

adidas zx 2k

Posted by Lucseinen 
adidas zx 2k
November 16, 2021 01:38AM
Tulevan Star Wars x Adidas Ultra Boost S&L -julkaisun mukana tulee pian täysi Star Wars x Adidas Basketball -kokoelma, joka saapuu ensi kuussa. Tämän kapselin odotetaan olevan sidottu uuteen Star Wars: Rise of Skywalker -elokuvaan, jonka on määrä saapua. teattereissa joulukuussa. Finish Linen julkaisukalenterin mukaan Harden Vol. 4, Dame 5, D Rose 10, D. O. N. Numero 1, Crazy 1 ja Pro Next 2019 ovat kaikki mukana valikoimassa. Huomaa, että virallinen ulkoasu on adidas suomi tällä hetkellä saatavilla tietyille tyyleille, mukaan lukien Crazy 1 ja Harden Volin peruskouluversio. 4 ja Dame 5.

Jos luulit, että Kerwin Frostin ”Superstuffed” Adidas Superstar rikkoo rajoja, odota, kunnes näet, mitä hän on tulossa seuraavaksi. Tänään viihdyttäjä ja uusi suunnittelija jakoi katsauksen jatkoprojektiinsa: adidas terrex Selvitys Suomi Forum High, joka näyttää kasvoilta.. Kenkä menee teemaan all-in: varpaissa on hampaat, nauhoissa on nenäkoriste, silmät, jotka ulkonevat - missä muualla? - silmukoiden yläosasta, ja hiuspää, joka roikkuu nauhoista. nilkkakaulus lattiaan. Tuloksena oleva ilme on sellainen, jonka voi nähdä mukautetun tennarien suunnittelijan tai Instagram-mallitilillä, mutta olemme täällä kertomassa sinulle, että tämä pari on todella ilmestymässä.

Osoittautuu, että "Human Chive" Adidas Forum Hi ei ole vain versio siluetista, joka on matkalla Kerwin Frostilta. Mukana on myös tämä monivärinen "Benchmates" iteraatio, jota monipuolinen viihdyttäjä kiusoitteli äskettäin Instagramissa. Tässä näkyvä lenkkari tuntuu tavallista paremmaksi, sillä eloisassa päällisessä on yhdistelmä nahkaa ja kiiltonahkaa. adidas zx 2k Verkkomyynti Frost paljasti myös, kuinka hän suunnitteli tämän parin, koska julkaisun viimeisessä kuvassa oli Teenage Mutant Ninja Turtles -aiheinen lasten kenkä.

Lisää uusia Adidas Y-3 -malleja saapuu jälleenmyyjille tällä viikolla. Jos et ole yksi niistä onnekkaista henkilöistä, jotka pystyvät selviytymään superrajoitetun Y-3 Runner 4D: n kanssa, Y-3 Harigane on vankka vaihtoehto. Kahdessa värisävyssä Harigane muistuttaa silmiinpistävää Runner 4D: tä. Primeknit rakentaa päällisen, nahkapäällysteitä varpaassa ja kantapäässä, ja mustat nyörit muodostavat Three Stripes -brändin. adidas y 3 Poistomyynti Suurin ero tämän siluetin ja Runner 4D: n välillä on, että jälkimmäisen 4D-painettu välipohja ja Continental-kumiulkopohja on korvattu perinteisemmällä tyylillä välipohjalla ja partateräisellä ulkopohjalla.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login