Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

adidas rivalry low groen

Posted by 1d9k50sf 
adidas rivalry low groen
September 08, 2021 03:43AM

Cultuur staat nooit stil. De Adidas Rivalry Low werd geïntroduceerd als basketbalschoen.adidas schoenen Toen ontdekten undergroundartiesten en punkmuzikanten de moeiteloze, uitgeklede look. Deze paren knipogen terug naar generaties makers met een klassieke cupzool en een bovenwerk van boterachtig leer.

Ze werden gebruikt om te basketballen. Maar de faam van de adidas Rivalries reikt veel verder dan het veld. Skaters, artiesten en visionairs van alle rangen en standen hebben de stijl van dit vintage jaren 80-model als hun adidas rivalry low groen eigen stijl aangenomen. Deze speciale editie is gemaakt van gecoat leer en actualiseert het klassieke silhouet met hoogwaardige materialen en maximale aandacht voor detail.

De nieuwste samenwerking van Adidas x Human Made draait om gedurfde kleuren en opvallende graphics. Deze versie, die de originele Rivalry-sneaker uit de jaren '80 eert, krijgt een opfrisbeurt vanuit het perspectief checkschoen van het Japanse modelabel - met een emblematisch hart aan de zijkanten, samen met de slogan 'Gears for Futuristic Teenagers' op het kenmerkende logo met drie strepen.

Het bovenwerk van de low-top lifestyle-schoen is gekleed in een zacht "Hi-Res Green" suède dat de grens tussen groenblauw en jade doorkruist, wat zwarte adidas schoenen een elegante knipoog is naar de klassieke Chinese beeldhouwkunst. Het is ook uitgerust met unieke wolkenafbeeldingen, geborduurd in tonale mode op de laterale hiel en aan beide zijden bedrukt in goudfolie, direct onder de gouden oogjes. Meer gedrukte gouden details komen via Chinese karakters op de tong en een Trefoil-stempel op de hiel. Beneden maken een doorschijnende rubberen tussenzool en buitenzool de look af door verder toe te voegen aan het luchtige ethos.

https://www.checkschoen.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login