Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nike Air Max 720 Slip OBJ Summit White

Posted by g9jxi0qy 
Nike Air Max 720 Slip OBJ Summit White
May 06, 2021 03:24AM



Dette par har en iconicmore.com hvidbaseret mesh- og læderkonstruktion fremhævet af guld ruskind overlays, der dækker tå og hæl tæller, kombineret med lilla snørebånd. Tilføjelse til udseendet er mønstre på tungen, der ligner striber, der generelt findes på en Tiger, som også er den officielle maskot for LSU. Udseendet er afsluttet med en stor 720 Air-polstret mellemsål og gennemskinnelig ydersål.


Beckhams nyeste Nike Sko Dame har et brunt og gråt farveskema inspireret af klitter i sin hjemstat Louisiana hele vejen til Egypten og præsenterer et naturligt velsmagende udseende, helt i modsætning til det vilde - og derfor noget splittende - “Young King Of The Drip ”Farvevej, der blev udgivet i juni. Den kraftigt lagede overdel er konstrueret af mesh / ruskind og inspireret af klassiske 90'ers Nike fodboldgræsdesign, mens korkindlægssålen har unikke designs fra OBJs egyptiske hieroglyph-inspirerede Nike-alfabet. Nedenunder færdiggør en blød grå Air Max 720 mellemsål / ydersål udseendet.


Den seneste iteration af Nike Air Max 720 Slip OBJ Summit White livsstilsmodel hylder uofficielt hans dage som medlem af Louisiana State University fodboldhold med guld og lilla accenter på det premium ruskind tåpanel, hæltæller og snørebånd på den hvidbaserede læderoverdel. Farverne ligner holdfarverne på hans kollegiale hold.


Nike og Odell Beckham Jr. er klar til at frigive en opdateret version af På Udsalg Air Max 720 OBJ, der er blevet genanvendt med en laceless build. Denne gengivelse af Nike Air Max 720 ankommer i en næsten helt sort farveblokering detaljeret med snørebånd og Team Orange stropper, der løber ned ad tungen. Andre detaljer inkluderer OBJ's logo på tungerne oven på en mørkeblå ydersål.


https://www.iconicmore.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login