Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas Ultra Boost 2019 Teal Röd

Posted by eytw91dk 
Adidas Ultra Boost 2019 Teal Röd
March 26, 2021 06:45AM



Adidas Originals fortsätter att utöka sin rea-skor.com serie, och nästa är en helt ny ren iteration av Ultra Boost 2019. Detta erbjudande har en vit och svart Primeknit-överdel ihop med en genomskinlig spetsbur. Volt framhäver skon på hälklämman kompletterad med en ren vit Boost mellansula och svart yttersula i gummi.


Under oktober månad kommer Adidas Skor Nya Modell att släppa några nya färgalternativ för Ultra Boost 2019. En av dessa är det kommande erbjudandet som har en Grå och Volt Primeknit övre med en genomskinlig spetsbur och tydlig klack. En vit Boost mellansula ovanpå en svart yttersula i gummi kompletterar designen.


För självständighetsdagen tappar adidas Originals en patriotisk färg på Adidas Ultra Boost 2019 Teal Röd för att fira 4 juli. Denna iteration av skon har en vit och blå Primeknit-överdel ihop med en matchande blå spetsbur. Röd trimning på den klara hälklämman ovanpå en vit Boost mellansula och matchande yttersula i gummi kompletterar designen.


Skon har en mörkgrå Stilig Primeknit-konstruktion med kontrasterande vita accenter, medan rödbruna träffar också implementeras hela tiden. Andra detaljer inkluderar en blå "Millennium Falcon" -logo tryckt på tungan, medan hälområdet bär texten "Jump to Lightspeed." Slutligen är temat avgränsat med en grafik av Millennium Falcon tryckt på den mörkgrå Boost-mellansulan för att runda ut den.


https://www.rea-skor.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login