Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nike blijft hun Space Hippie

Posted by Candasg 
Nike blijft hun Space Hippie
February 02, 2021 07:21AM


Test Brand heeft hard gewerkt met hun nieuwe Legacy of music 312-silhouet. Deze maand werd onthuld dat het silhouet in een 'ROTY'-kleurencombinatie valt en begin volgende maand in de winkels aankomt. In de afgelopen weken sinds Jordan een zwart van de Legacy 312 heeft laten vallen, hebben we veel over een schoen geleerd. Ten eerste is het silhouet zelf geen samenwerking met Put on C, zoals velen eerder dachten. In plaats daarvan werd de naam truck de Just Don-ontwerper aan het project gehecht omkring het nieuwe silhouet Beste Nike Air Jordan Legacy 312 lo helpen pushen, samen achieved drie unieke kleurstellingen. Test Brand gaat nu vooruit met de Legacy 312, zonder de Don C-branding op de tong.

Een Air Jordan 1 Middle krijgt later deze maand een "Nike Hoops" -thema waar velen naar uit zullen gaan. Vorig jaar steeg de Air Test 1 Mid als nooit tevoren, en nu jeder der ogen op de Reduced zijn gericht, lijkt een Mid nog steeds op nieuwe iteraties om zijn plek als een truck de meest begeerde Kopen Goedkoop Nike Air Jordan Sneaker typen van Jordan Brand lo claimen. Nu brengt deze gloednieuwe editie alle hoopla in een ongebruikelijke hierdoor frisse kleurstelling die set uit groen en paars.

De nieuwe Nike Atmosphere Vapormax Plus eerste discharge in januari van ditgene jaar. Het frisse silhouet was een verrassingshit hierdoor was bij de meeste retailers uitverkocht. Volgende maand brengt Nike echter nog twee geweldige kleurstellingen uit voor degenen die op zoek zijn naar de paar. Nike's nieuwe Vapormax-technologie is overal. ftwrselects.com Gedragen entrance beroemdheden en casual sneakerheads, is de mooie nieuwe Air-zool populair. Met tientallen Vapormax uitgeruste silhouetten expire al in de winkel verkrijgbaar zijn, voegt een Swoosh nog twee kleurstellingen van de Nike Atmosphere Vapormax Plus toe aan de line-up.

Nike blijft hun Space Hippie-collectie uitbreiden met nog een nieuw silhouet dat zich aansluit bij de duurzame sucesiĆ³n. De Nike Cortez Essentials zijn de volgende hierdoor zullen een "Iron Grey" gerecycled ontwerp hebben. Een Nike Cortez is de van de meest klassieke silhouetten uit Nike's desmedido arsenaal aan geweldige trainers. Nu, in 2020, ontmoet het verleden de toekomst met de Cortez expire wordt uitgebracht in de gerecycled ontwerp dat deel uitmaakt van Nike's immer groeiende duurzame serie. Aangekomen in Iron Grey, Whitened en Barely Volt, visit here will be het hele bovendeel bedekt met een Iron Gray getextureerd bovendeel.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login