Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas ZX 2K Boost Cloud White/Grey Two/Core Black

Posted by gwaqx9ju 
Adidas ZX 2K Boost Cloud White/Grey Two/Core Black
September 02, 2021 01:03AM



Jalen Ramsey werkt samen met Adidas Schoenen Originals om zijn eigen ZX 2K Boost uit te brengen, geïnspireerd door zijn wens om middelbare schoolvoetbal te coachen zodra hij zijn voetbalcarrière heeft beëindigd. Het is belangrijk voor Jalen om jonge atleten te laten zien dat er niet één traditionele weg naar succes is - ieders individuele reis is uniek. Deze adidas ZX 2K Boost heeft een opvallend bovenwerk van rood mesh gemarkeerd met een dierenprint als knipoog naar de overlevingsmodus, die over de laterale hiel is afgedrukt. De kenmerkende Boost-demping van het model maakt het ontwerp compleet.


Na een blik op het "Hyper Blue" -paar, lijkt het erop dat Ninja en adidas ook een "White" -editie van de Nieuwe Trend ZX 2K Boost zullen uitbrengen. Dit aanbod van de adidas ZX 2K Boost heeft een wit gebreid bovenwerk met TPU-overlays gemarkeerd met felroze veters met vetertips met merknaam. Afwerking van het ontwerp zijn "Time In" tonglabels, merkinlegzolen bovenop een White Boost-tussenzool met een doorschijnende hiel completeren het ontwerp.


Geïnspireerd door Marvel's Iron Man-serie, zal de Adidas ZX 2K Boost Cloud White/Grey Two/Core Black collectie drie verschillende kleurstellingen van het model bevatten die echte retro-hardlooptechnologie combineren met details die zijn geïnspireerd op het fictieve bedrijf van Tony Stark. Gedaan in uw keuze van grijs/zilver metallic-kern zwart, kern zwart/grijs-kern zwart en wolkenwit/kern zwart-helder cyaan, details omvatten glow in the dark buitenzolen en tongen ontworpen in de vorm van Iron Man's masker.


De samenwerking met NASA x adidas gaat verder met de onthulling van deze Adidas Schoenen Dames ZX 2K Boost "Core Black". De low-top heeft een slank en onopvallend profiel en is geïnspireerd op de Artemis-ruimtemissie die tot doel heeft de eerste vrouw en de volgende man op de maan te laten landen, specifiek op de zuidpoolregio van de maan tegen 2024. De sneaker draagt ​​gewoon een alles- zwarte afwerking die is gedetailleerd met reflecterende accenten en Artemis-badges op de tongen. Ten slotte rondt bijpassende zwarte Boost-tooling het ontwerp af.


https://www.hugeperfects.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login