Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

nike acg air moc 3.0 mt. fuji

Posted by 03qgz962 
nike acg air moc 3.0 mt. fuji
March 01, 2021 02:21AM
Net zoals toen het eind jaren 70 de bergsportwereld betrad, heeft Nike zijn weerbestendige ACG-schoenenlijn uitgerust met kleurenschema's die zijn ontworpen justoffclub.com om op te vallen tussen het ontelbare aantal zwarte, bruine en grijze schoenen die doorkruisen. zowel het buitenleven als de betonnen jungle. De ACG React Terra Gobe, die in april werd gelanceerd met twee levendige make-up, heeft nu een even opvallende paarse en rode kleurstelling toegevoegd die afwisselt van rechts naar links.

Zittend bovenop de kenmerkende gespikkelde tussenzool, draagt ​​het bovenwerk aan de "Noble Red" -zijde de scharlakenrode tint door de bootie-achtige nike schoenen sale dames constructie, terwijl reflecterende banden ze contrasteren in antraciet. Een donkerdere tint zwart bedekt de rubberen neus, evenals de hielpanelen en het lipje, net als aan de "Court Purple" -zijde. "Habanero Red" completeert de opvallende kleur trifecta en verlevendigt de "ACG" patch en het "nikereact" -profiel bij de hiel.

Deze colorway van de Nike ACG Moc 3.0 is een eerbetoon aan de Mt. Fuji. Met recht de Nike ACG Moc 3.0 Mt. Fuji, deze nieuwste versie van het model wordt nike acg air moc 3.0 mt. fuji geleverd met een bovenwerk gekleed in een camouflageprint gemaakt van een gewatteerd bovenwerk. De oranje swooshes op de neus geven wat kleur aan de schoen, terwijl opvallende details de gespikkelde crème zool zijn en de treklipjes met een afbeelding die lijkt op vintage ansichtkaarten.

Voor de persoon Koop nu die altijd klaar is voor een avontuur, is de Nike ACG Air Nasu GORE-TEX de perfecte sneaker om je te helpen waar je heen wilt. Deze Nike-schoen maakt gebruik van GORE-TEX-technologie om je voeten droog en beschermd te houden tegen de elementen. Neem geen genoegen met minder als u deze in uw rotatie heeft.

https://www.justoffclub.com/



Edited 1 time(s). Last edit at 03/01/2021 02:23AM by 03qgz962.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login