Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

nike air max 270 heren rood

Posted by bstfjhy9 
nike air max 270 heren rood
February 26, 2021 02:35AM

Ontworpen als het eerste lifestyle Air Max-silhouet versus prestaties, neemt de Air Max 270 het DNA van de Air Max 93 en Air Max 180 om iets nieuws te creëren. Door justoffclub.com gebruik te maken van verschillende materialen aan de bovenkant, waaronder mesh, leer en nubuck, valt de grote Max Air unit in de hiel op en biedt voldoende demping. Verschillende updates van de 270 geven de schoen een nieuw leven, waaronder de Air Max 270 React, Air Max 270 Flyknit en Air Max 270 Bowfin.

De Nike Air Max 270 React ENG, die eerder werd gelanceerd met drie verschillende outfits, voegt een "Burgundy Ash" colorway voor dames toe aan zijn nike schoenen sale dames retaildebuut. Afwijkend van het levendige palet dat overal in zijn "Laser Blue" -tegenhanger te vinden is, biedt deze iteratie van het bijgewerkte hybride silhouet een middenweg tussen zijn verborgen "Black Sapphire" en opvallende "Aubergine" co-sterren.

Het bovendeel is gemaakt met een lichtgrijze basis en heeft TPU gelaste overlays afgewerkt in een wijnkleurig verloop dat verwijst naar de opvallende nike air max 270 heren rood ontwerpen die kenmerkend zijn voor zowel de Air Max 120 als Tailwind IV. De kraag, tong en hiellip volgen het voorbeeld, maar hebben een veel meer paarsachtige tint. Demping hieronder verdeelt het kleurenpalet gelijkmatig: REACT-tussenzolen zijn volledig in grijs uitgevoerd, terwijl de dikke Air Max-eenheid bij de hiel is gehuisvest in een bordeauxrode behuizing.

Nu er al gesprekken opduiken over enkele van de beste sneakers van dit decennium, lijkt het Koop nu erop dat Nike een beetje nostalgisch begint te worden, aangezien het een kleine afwijking neemt van de Triple Red-schema's die overweldigend populair zijn geworden dankzij de legendarische Air Yeezy 2 "Red October". Kleuren van de mesh-basis tot zelfs de luchtbel zelf zijn overgoten met het levendige, krachtige pigment en wijken alleen af ​​door de verschillende texturen; het bovendeel zelf gaat meestal in zichzelf over als het overgaat van teenboxen naar tongen en verder, maar de swooshes bij de voorvoet en het profiel vallen op doordat ze worden opgetild vanaf de vlakkere achtergrond. Webbing doet dit zo goed als alleen vanwege de meer kneedbare structuur, terwijl de gedempte hiel het verst opvalt omdat deze een veel donkerdere tint heeft.

https://www.justoffclub.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login