Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

adidas superstar boots sølv

Posted by qiuwrydey 
adidas superstar boots sølv
February 01, 2021 05:48AM
Historien om adidas Superstar starter lige så meget på banen som i New Yorks gader. Navnet nicestilly.com Superstar blev først vedtaget efter NBA-mesterskabet i 1969, og det sad fast. År senere fandt adidas Originals Superstar sit hjem uden for domstolen i den underjordiske hiphop-scene og vandt raplegender Run D.M.C. og udløser mange fantastiske kreative samarbejder.

Denne førsteklasses model fik en uovertruffen værdi af brandgenkendelse, ikke sidst på grund af den berømte „Shell Toe“, der hurtigt gjorde Superstar populær uden for sportsscenen. Denne sneaker har en lang adidas sko mænd udsalg historie og er en af ​​de mest ikoniske trænere nogensinde. Adidas Superstar 80s DLX kommer i en helt hvid farve og har den guldsorte etiket på tungen og får sit sidste vintage touch med gummikopsålen.

Klassiske Superstar-trænere af sportsbeklædningsgiganten adidas Originals har gjort sig uforglemmelige både på basketballbanen og på gaden siden 80'erne. Dette adidas superstar boots sølv par er nu opdateret med miljøvenligt læder og et slankt, hvidt design. Hvis du elsker adidas Superstar halvt så meget som os, så vil disse være en vigtig afhentning for dine kære denne Valentinsdag.

Engang en funktionel basketballsko, i dag en Populær stil tidløs klassiker. Først introduceret i slutningen af ​​60'erne blev den shell-toed low-top basketball adidas Superstar-sneaker efter fuldstændig overtagelse af NBA den sko til alle, der er lidt forbundet med Hip Hop-kulturen og er nu tilgængelig i mange forskellige ændringer.

https://www.nicestilly.com/



Edited 1 time(s). Last edit at 02/01/2021 05:49AM by qiuwrydey.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login