Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nike Air More Uptempo GS Hvid/Varsity Red

Posted by se5bzqld 
Nike Air More Uptempo GS Hvid/Varsity Red
August 10, 2021 03:02AMDe fleste af skoens overdel har en rig "Varsity Red" -palet, suppleret med blanke sort Nike Sko Dame gummioverlejringer, der udgør silhuettens "AIR" -mærke. Øverst på skoen er hvide træktapper, et hvidt patch -logo og hvide snørebånd, mens resten af ​​skoen sporter rød ruskind. Et særpræg er et særligt nik til året 1996 på hælen - året hvor Bulls opnåede rekord 72 sejre og 10 tab, mens de vandt deres fjerde NBA -titel på seks sæsoner. Andre detaljer som subtile perforeringer langs sidevæggene, en hvid mini-Swoosh ved tåhætten og en tyk to-tonet mellemsål med en gennemskinnelig Air-sålenhed afrunder denne Bulls-hyldest.


Nike Air More Uptempo “Bulls” er igen vendt tilbage til butikshylderne i foråret. Defineret af sit Køb Nu inspirerede farveskema med rødt, der omfatter størstedelen, bruges sort laklæder til den fremtrædende "AIR" -mærkning på tværs af sidepanelerne. Derudover bærer hælen en særlig hyldest til året 1996 - hvor Bulls fortsatte med at nå en tidligere NBA regulær sæsonrekord på 72 sejre og 10 tab, mens de også vandt deres fjerde NBA -titel på seks sæsoner.


Skoens overdel er dekoreret med en blå gradient, der starter ved hælen og falmer til Nike Air More Uptempo GS Hvid/Varsity Red mod forfoden. "Psychic Blue" vises ved hælen og dækker det store "A" -bogstav i skoens "AIR" -logo samt hælen på mellemsålen. I mellemsektionen er en svag blå nuance, der dækker bogstavet "I", mens "R" ved forfoden forbliver tonal i hvidt. Andre detaljer som den broderede Swoosh på tåhætten og en luftsålsenhed i fuld længde afrunder den skarpe farvevej.


Farveudførelsen på disse retro basketballspark er symbolsk for Chicago Bulls - selve franchisen, som Nike Sko Pippen vandt seks mesterskaber med. Et uberørt tema er vist gennem hvidt perforeret læder og for at danne sidepanelet såvel som nylontungerne. Oversized AIR -bogstaver - et designelement signatur til denne silhuet - kommer også primært i hvidt, mens dets grænser opvejes med "Varsity Red". Flere "Varsity Red" -hits spredes til de broderede kontroller, der ligger på tunger og forfod, foruden de opblæste Swooshes på hælene.


https://www.dkuplook.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login