Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Nike Dunk High Violet Dust

Posted by ftfskop9 
Nike Dunk High Violet Dust
July 17, 2021 02:53AMNa een vroege release in Azië en Europa, is de Nike Dunk High "Dark Curry" vandaag eindelijk freeistadium.com gearriveerd in de Verenigde Staten. Het stijlvolle aanbod is uitgevoerd in een aards kleurenschema van Velvet Brown, Dark Russet, Dark Curry en Sail en heeft een gladde suède constructie met ruige overlays in een lichtere bruine tint. Meer bruin suède voor de Swooshes en treklipjes accentueren het ontwerp verder, terwijl een witte tussenzool en rubberen zeilzool het helemaal afmaken.


Na de afsluiting van de Nike Schoenen Sale afgelopen weekend in Atlanta, komt deze exclusieve Nike Dunk High morgen uit om het jaarlijkse evenement te herdenken. Gedrapeerd in een stijlvolle en ingetogen esthetiek, pronkt het silhouet met een licht mintgroene leren basis met complementaire zwarte lakleren overlays. Bijpassende mintgroene veters gevolgd door een speciaal NBA-logo op de hiel en een wit/zwarte rubberen zool maken het ontwerp helemaal af.


De Nike Dunk High Violet Dust was een van de meest verwachte sneaker-releases van deze week, dus het zou geen verrassing moeten zijn hoe snel paren van de planken vlogen. Paren hebben echter al hun weg gevonden naar de wederverkoopmarkt en bepaalde maten zijn niet veel hoger dan de verkoopprijs.


Deze 100% Authentiek Nike Dunk High, ook wel 'Dark Curry' genoemd, draagt ​​verschillende bruine tinten door de hele schoen, te beginnen met donkerbruin op het bovenwerk van suède dat is gecombineerd met harige suède overlays. De look wordt afgemaakt met een witte tussenzool en een zeilzool.


https://www.freeistadium.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login