Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas NMD R1 Label Pack Core Black/Rood

Posted by muw3q9oi 
Adidas NMD R1 Label Pack Core Black/Rood
July 15, 2021 02:34AM



Om mee te gaan met de "OG Black" en "OG White" colorway, zal adidas ook een "Grey" NMD R1 hugeperfects.com colorway uitbrengen die ook wordt geleverd met OG vibes. Dit aanbod van de adidas NMD R1 heeft een grijs stretch gebreid bovenwerk met zwarte drie strepen, veters, voering, hielstuk en rubberen buitenzool. Een White Boost-middenzool met rode en blauwe inzetstukken om die OG-vibe af te geven, maakt het ontwerp compleet.


Net als eerder geziene iteraties van het Adidas Schoenen Sale gedempte model, geeft het aanstaande paar zich over aan een "kleurloze" make-up over de Primeknit-basis. Profiel 3-Stripes en synthetische versteviging over de middenvoet introduceren begeleidende tinten in de mix, waardoor een kleurencombinatie ontstaat die bijvoorbeeld geschikt is voor elke Penn State-sportliefhebber. Onder de voet behouden de tussenzolen overwegend een "Cloud White"-esthetiek, maar schuim richting de voorvoet zorgt voor een gespleten stijl met zijn "Crew Navy" flair. Tread keert terug naar een eenvoudig kleurenschema waarmee sommige van de bovengenoemde tonen in de schijnwerpers kunnen staan.


Adidas Originals maakt zich klaar om een ​​handvol nieuwe Adidas NMD R1 Label Pack Core Black/Rood kleurstellingen uit te brengen om de maand april te beginnen, inclusief deze nieuwe "Crew Navy" -optie. Dit aanbod van de adidas NMD R1 wordt geleverd met Hoyas-vibes met een bovenwerk van wit gebreid textiel in combinatie met contrasterende marine- en grijze accenten. Een tweekleurige Boost-middenzool, frisse witte EVA-pluggen en rubberen buitenzool completeren het ontwerp.


In deze gezamenlijke Nieuwe Uitgave adidas NMD R1 bundelt adidas de krachten met het Finse woninginrichtings-, textiel- en modebedrijf Marimekko Oyj terwijl ze het slanke silhouet bedekken in een zwart rekbaar bovenwerk samen met contrasterend wit op de drie strepen branding, tonglabels en de volledige lengte Boost tussenzool. Afwerkingsdetails zijn onder meer roze op het EVA-inzetstuk op de tussenzool, de branding op de tonglabels en hiellipjes en Marimekko's "Laine" -afbeelding op de hiel.


https://www.hugeperfects.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login