Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

ASICS-konto

Posted by Hoosdgt 
ASICS-konto
January 06, 2021 06:49AM
Herve leger EVO Winter Tech Pack Red är ett av de två monokromatiska paren från det nyligen släppta Winter Pack. Paret är markerat i en helt och h?llet röd färg och ser väldigt attraktivt ut. Den variant av Gel Kayano Trainer Evo har en rödbaserad övre utan stabiliserande enhet på skonsidan, vilket gör sneakeren ännu lättare än tidigare. Det existerar en hel mesh och syntetisk övre med paret som sitter ovanpå en röd Gel-vadderad mellansula. sportsfilese.com Den levereras också med matchande snörning, vandringsstövelinspirerade skosnören. Det finns ASICS-märke på tungan, innersulan och hälen.

Asics GEL-NIMBUS 21 LS är utformad för att hjälpa män springa längre och även för att f? sig ut på gatorna. För löpare, eller enbart för dem som går på gatorna, finns det inget sätt att inte titta på Gel-Nimbus. Med en överdel gjord av Jacquard-nät för att underlätta luftflödet, har den asics gel nimbus en slående kombination av svarta och eletriska blå färger. Nedan kan du se ytterligare bilder av Gel Nimbus 21 LS som ger dig en bättre look.

Asics har en besonders privat försäljning på några av sina mest populära löparskor och kläder just nu. De goda nyheterna? Det är faktiskt inte så privat. Allt asics gel cumulus du behöver göra för att spara upp till half är att registrera dig för ett gratis OneASICS-konto. Asics debuterade med erat nya FlyteFoam Blast-material med hög rebound och låg densitet i NovaBlast, en tränare med mer buttons än stabilitet.

ASICS Gel Quantum är en löpare som införlivade modern metoder med varumärkets unika estetik. För sin senaste version kommer skon i asics gel quantum en Infinity Black och chockerande orange färg. Denna iteration har en svart fluidfit övre med chockerande orange detaljer och ett ASICS mönster överallt för en jämn struktur och känsla. En färgstark geldämpning för fjädrande och bekväm rörelse ovanpå en ASICS yttersula med hög nötningsgummi.


Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login